LEGO® TECHNIC 42129 Truck trialové vozidlo Mercedes-Benz Zetros 4x4

LEGO® TECHNIC 42129 Truck trialové vozidlo Mercedes-Benz Zetros 4x4

227.26 EUR 
272.71 EUR
-Infinity% zľava
Skladom 1Kedy tovar dostanem?
-
+
ks
fav
Kód: 45-42129
Záruka: 24
EAN: 5702017229324
Popis produktu

Otvorte dvere kabíny aj kapotu. Otestujte funkčné tlmiče na všetkých 4 kolesách a odklopte servisný poklop, aby ste si mohli zblízka prezrieť prevodovku. Model je ďalej vybavený prepracovaným motorom s otáčacím ventilátorom. Ide tiež o vôbec prvú LEGO Technic repliku s uzávierkou diferenciálu. Zamykajte a odomykajte diferenciál pomocou aplikácie a dostaňte sa cez akýkoľvek terén.

Preskúmajte aplikáciu
Zostavením modelu zábava ešte len začína. Otestujte tento výkonný stroj s pomocou aplikácie CONTROL+. Riaďte vozidlo a hrajte sa s uzávierkou diferenciálu v rôznych obrazovkách ovládania. Ešte viac herných možností potom získate vďaka výzvam a odmenám, ktoré na vás v aplikácii čakajú.

Fanúšikovia stavania si model truck trialového vozidla Mercedes-Benz Zetros doslova zamilujú. Nechajte sa uchvátiť úžasnými funkciami a otestujte ich s pomocou aplikácie LEGO® Technic CONTROL+.
LEGO® Technic model truck trialového vozidla Mercedes-Benz Zetros 4x4 (42129) sa pýši pestrou škálou autentických detailov, ako sú funkčné tlmiče na všetkých 4 kolesách, prepracovaná prevodovka a uzávierka diferenciálu.
Realistické dizajnové prvky zahŕňajú závodnícke samolepky a 2 hasiace prístroje. Vyznačte trasu pomocou zástaviek a potom otestujte jazdné vlastnosti stroja na rôznych terénoch.
Ide o skvelú stavebnicu pre dospelých staviteľov a deti od 12 rokov - a môžu sa s ňou hrať spoločne! Ideálna voľba pre mladých LEGO® staviteľov, ktorí hľadajú tvorivú výzvu.
Model meria cez 21 cm na výšku, 48 cm na dĺžku a 19 cm na šírku.
Vyžaduje 6 batérií typu AA (nie sú súčasťou balenia). Box na batérie je možné ľahko odpojiť, takže batérie jednoducho vymeníte, keď bude treba.
Toto aplikáciou ovládané LEGO® Technic vozidlo na diaľkové ovládanie je poháňané s pomocou 1 smart hubu, ktorý je ovládaný prostredníctvom Bluetooth®, 3 veľkých motorov a 1 stredného motora. Tieto komponenty sú súčasťou balenia.
Stavebnica LEGO® Technic ponúka pokročilé modely pre mladých fanúšikov, ktorí sa cítia na náročnejšiu staviteľskú výzvu.
Už od roku 1958 spĺňajú kocky LEGO® Technic tie najprísnejšie štandardy, vďaka čomu sú dieliky konzistentné, kompatibilné a vždy dobre držia.
Dieliky LEGO® Technic púšťame na zem, zahrievame, drvíme, krútime a analyzujeme, aby sme zaistili, že vyhovujú prísnym globálnym bezpečnostným štandardom.

Sme aj veľkoobchod
V prípade záujmu o veľkoobchodnú spoluprácu nás prosím kontaktujte.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo od 60 eur.
Rýchla expedícia
Objednávky expedujeme do 24 hodín.
Osobný odber
Možnosť vyzdvihnúť tovar v sídle firmy.
Zmysluplné hračky
Ponúkame hračky pre rozvoj dieťaťa.
Produkty skladom
Všetky produkty sú pripravené na okamžité odoslanie.
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.

LEGO® TECHNIC 42129 Truck trialové vozidlo Mercedes-Benz Zetros 4x4

Zadajte prosím svoje meno
Email, na ktorý Vám príde odpoveď
Zadajte kontaktný telefón
Vaše prianie, aspoň 3 znakov
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR